„Лястовиците“ караха отлично в Нова Загора

Денис Искрев се класира първи в групата на момчетата старша възраст в 7-мия етап на Черноморска колоездачна лига за купата „Нова Загора“. Осми е в генералното подреждане след последния старт, с общо 20 натрупани точки. В Нова Загора отлично представяне при по-малките момчета направи Станислав Генчев, който стана четвърти в това състезание, девети след 7-мия кръг на Черноморската лига.

Дениз Бекир завърши първи в най-оспорваната група на юноши младша възраст, като преди това спечели два от четирите междинни спринта и това се оказа достатъчно за крайната му победа.

Трасето, което състезателите трябваше да изминат този път бе дълго е 1.6 км. Най-малките момчета /11-12 г./ направиха шест обиколки, по-големите /13-14/ – 12, а юношите /15-16/ – 18.

Награди, както е традицията в Лигата, получиха най-добрите десет бегачи във всяка група – купи, медали, аксесоари за колоездене и др., осигурени от организаторите от Общината, от колоездачния клуб „Загорец 1880“, от главния спонсор на проявата, както и от други фирми и организации.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram