Кьоркютук шофьори излови полицията. Казанлъчанин удари 2,74 промила

На 07 юни в РУ-Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 43-годишния П.Д. от с.Енина, общ.Казанлък, затова че на същата дата около 00,48ч. в с.Енина управлява л.а.”Ауди 80” след употреба на алкохол – 2,74 промила, установено с техническо средство. Водачът е отказал да получи талон за медицинско изследване и е задържан за срок до 24 часа в РУ-Казанлък.

На 07 юни в РУ-Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 43-годишния Н.К. от с.Бузовград, общ.Казанлък, затова че на същата дата около 22,00ч., по ул.”Плиска” в с.Копринка, общ.Казанлък, управлява л.а.”ВАЗ 2101” след употреба на алкохол – 1,81 промила, установено с техническо средство. Съставен му е АУАН по ЗДвП.

На 07 юни в РУ-Гълъбово е започнато бързо полицейско производство срещу 48-годишния З.У. от гр.Гълъбово, затова че на същата дата около 01,30ч., по бул.”Република” в гр.Гълъбово, управлява т.а.”Форд Транзит” след употреба на алкохол – 1,26 промила, установено с техническо средство. Водачът е отказал да даде кръвна проба за анализ. Съставен му е АУАН по ЗДвП.

 

На 05 юни в РУ-Раднево е започнато бързо полицейско производство срещу 24-годишния Н.Н. от гр.Раднево, затова че около 13,35ч. на същата дата, на кръстовището на ул.”Спортна” и бул.”Георги Димитров” в гр.Раднево, управлява л.а.”Фиат Браво” след употреба на алкохол – 1,25 промила, установено с техническо средство.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram