Колоездачите ни се готвят за състезания в Македония и Сърбия

Отборът младша възраст на казанлъшкия „Лястовица“ ще участва в силно международно състезание в сръбската столица Белград, съобщиха от колоездачния клуб. То ще се проведе на 31 юли, а казанлъчани ще заминат в състав Мартин Папанов, Дамян Колев, Дениз Бекир, Драгомир Джагалов и

Денис Искрев. Наскоро отборът ни се завърна с медали от Държавния лично-отборен шампионат на писта в Пазарджик. Казанлъчани останаха трети в отборното класиране, а Мартин Папанов взе медали в две от дисциплините. Папанов е шампион е дисциплината „издръжливост по точки“ и съссребърен медал в най-новата дисциплина на колоезденето- омниум, обединяващата резултатите от общо пет старта.

Още тази седмица е възможно казанлъшки колоездачи да запишат изяви в чужбина. На 25 и 26 юли в Скопие, Македония ще се проведе състезание на шосе за юноши старша възраст. По всяка вероятност, ще замине целият ни състав, съобщи треньорът на младите колоездачи Живко Димитров. Веднага след това, започва подготовката при старшата възраст за шампионата на писта.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram