Коледна сцена в Mall Galleria Стара Загора

Ds olil

За втора поредна година Mall Galleria Стара Загора предлага да изживеете една невероятна коледна приказка.
Единствено и само при нас докато избирате подаръци за любими хора, си подарявате и ежедневен Коледен празник за вас самите: с изкушенията, вълненията и изпълненията, които са част от грандиозната ни Коледна сцена.
Всеки делничен ден от 18:30 часа, а в празнични от 16:00 часа, на ниво 2 ви очакват с много настроение и коледни вълнения приятни минути с танцовите формации „Веселие“, „Броеница“, „Галанс Данс“, „Тракийче“, Zagora Dance 2005, ансамбъл „Загорче“, детската вокална група „Звездопад“, рок динозаврите „ Light essentials Rock on“ и много други.
На коледната сцена в Mall Galleria със своя чар и грация в невероятно зимно ревю ще ви радват и малките манекени от „Мини супер моделс“, както и кръшните изпълнения на „Шейновските готини баби“. Брейк и хип -хоп формации ще зареждат атмосферата с настроение, а самодивски танци и прабългарски бойни техники ще са запазената марка за любителите на етното и традициите.
Със своите изненади и изпълнения ще дефилират и формациите на читалище „Възродена Искра“ Казанлък и героите на театър „ Любомир Кабакчиев“.
Коледното ни настроение ще се поддържа и с ретро изпълненията на виртуозите от Диксиленд „Overground“ .
Специално за приятелите на Mall Galleria Стара Загора са двата големи коледни концерта на звездите от „Х Фактор“ и „Гласът на България“ Стела и Боби Генев.
Кулминацията е големият коледен концерт на неотразимия Влади Ампов – Графа, на 15-ти декември от 18:00 часа.
Но това не е всичко:
За всички малчугани от 1 до 101 години е незабравимата ни разходка в „ Приказния град“. Очакват ви вълнуващи срещи с героите на най- любимите вечни 5 детски приказки.
И всичко това от 6-ти до 31-ви декември в Mall Galleria Стара Загора.
Най- празничното място!
Повече информация за „Коледната сцена“ в Mall Galleria Стара Загора на www.galleriasz.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram