„Коледа за теб!“: Покрив под наем за болно сърце

Пенсионирана счетоводителка с ниска пенсия живее сама на квартира. Тодорка Манева не може да повярва, че има цял пакет хранителни продукти за Коледа и че е част от инициативата „Коледа за теб”.

От три години бившата счетоводителка Тодорка Манева е по квартири. Пенсията едва й стига. Едновременно силно притеснение и огромна радост изпита жената от дарението, което й занесе екипът на МГ „Вис виталис”. Смесените чувства избуяха-едното от срам, че няма с какво да ни почерпи, а другото от щастие, че има пакет с храна и ще посрещне Коледа с трапеза. Щастие изразено с прегръдки и целувки за нас.

Тодорка останала вдовица преди три години и оттогава живее под наем. Докато била на спешна сърдечна операция предният хазяин продал апартамента, който наемала. Сега пак има вероятност да търси нов дом, понеже има сигнали, че трябва да освободи този, но поне да мине Коледа и тогава пак да стяга багажа.
Пожелания за много здраве и успехи, изговорени няколко пъти, благодарности за добрината на хората, подкрепили инициативата и насълзените от признателност очи на Тодорка Манева ни изпратиха от временния й дом.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram