Кой е Йоан Богданов, новият пристав в Съдебен спор?

През изминалия уикенд стартира поредният 13-и сезон на Съдебен спор по Нова телевизия. Един от най-често задаваните въпроси през лятото бе за новия пристав, който ще прави компания на главния репортер Жоро Игнатов, водещата Нана Гладуиш и съдия Иван Сотиров. Летвата за тази позиция се вдигна няколкократно, тъй като до края на предходния сезон тя се заемаше от популярната топмоделка, препълнена с награди за красота – Марина Цветанова.

През изминалия ден най-накрая се появи дългоочакваното име в интернет пространството. Прочитайки за Йоан Богданов, мнозина са си казали, че от някъде името му е познато. Освен, че е лесно намираем и достъпен, профилът на Йоан е истински лексикон от спомени за живота му преди предаването.

Именно, връщайки лентата назад във времето, чрез личния профил на пристав Богданов и с помощта на запознати с неговия живот лица, се уверихме, че името му сме чували от доста различни места. Веднага направи впечатление снимката, с която Йоан вече е обявил пред своите приятели и последователи, че от изминалата събота вече ще го виждаме в съда по NOVA като пристав Богданов.

Няма как да наследиш претъпкана с награди за красота манекенка, ако ти самият също не се открояваш с подобаващ външен вид. С миловидна физиономия, съчетана с гелосана футболна прическа, визията му ще задоволи и най-претенциозните зрителки.

Именно, заради младежкия му вид, за нас бе сериозна изненада, когато разбрахме, че новият пристав е роден на 21.05.1990 година, което днес го прави 32-годишен, а си мислехме, че е с няколко годинки надолу. Когато обаче сглобихме картинката около живота му, като цяло стана наистина интересно.

Информацията, че Йоан Богданов е внук на Васил Богданов – окръжен началник на област Стара Загора по „татово време“ ни кара да не сме изненадани от снимките, на които се натъкнахме от неговото детство. На първата виждате пристав Богданов заедно със свой съученик – станалия популярен с връзките си с Преслава и Алисия милионерски наследник Георги Станоев, по прякор Малката Бирма, от другата страна на малкия Йоанчо, както и високото момче над него пък бяха разпознати като доведените синове на футболиста Филип Филипов – днес изпълнителен директор на ЦСКА. Успяваме да разберем, че всички тези деца израстват не с учебниците, а с футболната топка, преди всичко. Не се знае точно в кои училища и в кои градове, но през тинейджърските си години Йоан си печели статута на училищна футболна звезда и логично започва тренировки, постъпвйки в школата на Славия.

За съжаление, неговият случай не е прецедент – на обещаващ талант, подкрепян безрезервно от родителите си. След време разваля своята дисциплина, вероятно презадоволен, се отдава на тийнейджърски купони, слягайки край на футболната си кариера още преди на практика тя да е започнала.

Тук някъде идва и единственият период от живота на Йоан Богданов, който остава загадка, без да знаем нито къде завършва гимназия, нито каквото и да е друго за него. Бялото петно около живота на новия пристав се избистря отново благодарение на енциклопедичния за живота му фейсбук профил.

През 2012 г. виждаме Йоан щастлив в компанията на красиво момиче в едно от най-знаковите столични заведения. Младата дама не бе трудно да бъде разпозната като Анна Борисова – дъщерята на изпълнителния директор на „Софарма“ Борис Борисов. Дали са били нещо повече от приятели, обаче не можахме да разберем. От там нататък следват месеци и години, през които Богданов едва ли е имал сериозни проблеми в живота, тъй като се натъкваме на снимки от скъпи места и почивки, както и редуващите се луксозни автомобили (Аudi, BМW и Mercedes преобладават), до един момент, когато Йоан рязко полага усилия да стане популярен, благодарение на себе си.

Младият мъж започва да тренира във фитнес залата на високо ниво и за кратко време вече виждаме един нов Йоан Богданов. В години, в които все още не са толкова много фитнес моделите, които трупат хиляди последователи, той изгражда визия и имидж, които му печелят може би и най-голяма популярност, поне до сега. Тяло, тренирано на професионално ниво и запазената му марка, постоянно да демонстрира, че е джентълмен с жените, го популяризират като идеал за мъж. Предвид избора си, логично не се знае за негова сериозна връзка в онези години, но той вече е създал собствен имидж, който му отваря врати и до днес.

Новият пристав вече се е снимал за Нова телевизия, като изигра ролята на хитрия бизнесмен Мариян в хитовия сериал „София ден и нощ“. Там обаче не остава ярка следа – причината, че бързо напуснал продукцията, тъй като не харесал някои свои детайли и директно отпрашил при хирурзите в съседна Турция. След това обаче, Йоан не участва в други филми, а предвид страстта към футбола и уменията си да прави много точни прогнози, се развива в тази сфера.

Богданов е поканен от Слави Ангелов да стане част от екипа на вестник 168 часа като спортен публицист и журналист. В популярното печатно издание си създава име в бранша, има над 100 публикации в интернет. С идването на пандемията от коронавирус обаче, освен със статиите си, Йоан Богданов не се забелязва с друго. Спира с постоянното качване на снимки на тялото и модерния си стил, и сякаш се скрива от света. От зимата спира да издава и материали за футбол във вестника, а мнозина го критикуват, че освен за Реал Мадрид и Интер, на които Йоан Богданов непрекъснато се врича в любов и вярност, не се интересува и дори показва леко неуважение към останалите.

Спирането на спортния му начин на живот пък пораждат слухове, че след като прехвърлил 30-те, спортистът, от абсолютен въздържател, изведнъж рязко се отдал на алкохол и пороци. Точно когато тези твърдения изглеждаха достоверни, Йоан Богданов отново се появи в добра форма и бе гост на Крум Савов за анализ на най-големия мач за сезона – финала на Шампионската лига.

В крайна сметка, изненадите около Йоан не спират. Вече ще го виждаме и като пристав в популярното телевизионно предаване Съдебен спор.

Хиляди му пожелаха късмет в социалните мрежи, а сред тях бе и Марина Цветанова, с която демонстираха доста топли чувства един към друг в коментарите под един от постовете на профила на Йоан Богданов във Фейсбук.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “Кой е Йоан Богданов, новият пристав в Съдебен спор?

  1. Същият този Йоан Богданов употребява метамфетамини вече повече от две години

  2. Успешен човек, но ако не беше богатата му майка за която не сте споменали можеше и да не се развият толкова щастливо нещата около него

Comments are closed.