Кметът уважи наградите на „Бъдеще за деца“

Официалната церемонията по връчването на годишните награди се състоя в залата на общинския Културно–информационен център.

Галина Стоянова връчи наградата в категория „Приятел на детето“. Г-жа Стоянова благодари за работата на сдружението и неговия екип:“Децата в община Казанлък наистина намериха своята грижа във ваше лице!“, каза тя и обяви победителя – театрална формация „Нашенци“. Ръководителят Жоро Атанасов, който бе и водещ на церемонията, беше видимо приятно изненадан. Той пожела децата да продъжлават да работят. Самата г-жа Стоянова е първият носител на годишната награда „Бъдеще за децата“ за цялостен принос за децата на Казанлък.

Лилия Цонкова – заместник – кмет в Община Казанлък бе отличена в категорията „Обществена личност“ за специалното внимание към малките жители в Общината. Кметът благодари от нейно име, извини отсъствието й по здравословни причини и й пожела „Да постигне мечтата си, защото и тя е едно дете!“.

Призът за „Бизнес с кауза“ получи фирма „Кастамону България“АД.

Три кампании, извън предварително обявените категории, реализирани от млади казанлъчани също бяха наградени за успешни усилия с благородна кауза: СОУ „Екзарх Антим I“, Клуб „Млад доброволец“ при НГПИД „Академик Дечко Узунов“ и доброволческия клуб при ПГТТМ.

За вторите годишни награди на сдружение „Бъдеще за деца“ само за месец са получени общо 15 номинации на хора и фирми, направили нещо значимо за децата в община Казанлък. Право да номинират са имали всички организации, които работят с деца – училища и детски градини, клубове, читалища и сдружения.

Наградите целят да стимулират дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата „За децата на Казанлък“, защото, както казват организаторите „Всички ние имаме привилегията да обичаме децата!“.

Пресцентър на община Казанлък

234

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram