Кметът на Павел баня Иса Бесоолу се срещна с председателите на пенсионерските клубове от общината

По време на срещата те споделиха за инициативите и мероприятията, в които се включват, за проблемите и решенията, за предизвикателствата, пред които са изправени хората от третата възраст. Градоначалникът ги увери, че и в бъдеще могат да разчитат на подкрепа от страна на общинското ръководство. 

През настоящата година за подпомагане дейността на пенсионерските клубове в общината са отделени средства в размер на 77 700 лева от общинския бюджет. 

Благодарение на социално ориентираната политика на кмета и екипа му, пенсионерските клубове в община Павел баня получават субсидии, които от 01.09.2023 г. вече са в размер на 450 лв. месечно.  

Представителите на клубовете споделиха радостта си от проявеното внимание и благодариха на кмета Бесоолу за ангажираното отношение, което винаги проявява към техните проблеми, за доброто стопанисване на клубовете, в които прекарват време с приятели, за финансовата подкрепа, която получават от Общината и благодарение на която успяват да си организират мероприятия, както и за осигурения безплатен транспот за екскурзии.

Срещата завърши с пожелания за здраве, благополучие и нови усмихнати срещи. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram