Кметът на Казанлък Галина Стоянова ще участва на международния форум WOMEN LEADERS AWARDS 2024

Кметът на Община Казанлък, Галина Стоянова, която четвърти мандат дава пример, че женската прецизност и деликатност, и лично отношение към всяка дейност, се оказват безценни качества при защитата на публичния интерес, е сред участниците в Международния форум Women Leaders Awards 2024. Той ще се проведе на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia. Това съобщават организаторите от Global Leaders – международна платформа за сътрудничество.

През 2011 г. Галина Стоянова се кандидатира за кмет на Община Казанлък и до днес успява да запази доверието на хората, и да убеждава, че една жена може да бъде лидер с балансирана строгост и рационална емоция.

„Днес по-улиците на родния си град срещам повече позитивно мислещи хора, в очите на мнозина виждам вярата в утрешния ден. Ако трябва да опиша себе, то бих казала, че съм силно мотивиран човек, изпълняващ стриктно и динамично поставените си цели. В основата на добрата работа поставям конструктивния диалог и екипността. През годините винаги съм залагала на откритостта, честността и самокритичността във всяко едно свое действие. Считам, че те са ключови фактори за постигането на успешни резултати. Съзнавам отговорността си към обществото и имам амбицията да давам най-доброто от себе си за неговото благополучие“, споделя Галина Стоянова.

Тя е носител е на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „местен политик“, както и на приза „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена от РИДистрикт 2482.

През октомври 2014 г. получава отличието „Човек на 21 век“ от Програма „Произведено в България“, а през 2015 г. получава отличието „Кмет на месец юни“ в категорията „Община с население над 50 хил. души“ в конкурс, организиран от интернет портала на българските общини kmeta.bg, на тема „Добра градска среда“.

Носител е и на награда в категория „Развита инфраструктура“ в националния конкурс „Кмет на годината“. През 2019 г. като кмет на Община Казанлък получава приз в конкурса „Кмет на годината за мандат 2015-2019“ в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции“.

Община Казанлък е отличена и с годишната награда на „Дестинация България“ за популяризиране на туризма в България в категорията „Фестивален туризъм“. Организаторът на форума – Global Leaders (GL) е платформа за доказани професионалисти в различни области, които оказват устойчиво въздействие върху развитието на обществото.

Пресцентър Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram