Клуб „Роза“ печели медали в Пловдив в първи старт за сезона

Танцовите двойки на Клуб по спортни танци „Роза“ спечелиха първите си медали за годината в Пловдив, домакин на Открит турнир и Купа България. Медали и от двете състезания печелят Калоян Бялков и Симона Семова, които са трети при младежи на „латина“ в Купа България и с бронз от Открития турнир в клас 18 А+А. В Купа България с успешно представяне и място сред наградените при младежи са и Стоян Петров – Десислава Тенева, които са трети на стандартни танци. В надпревата четвърти останаха Николай Ламбов – Габриела Инджова, юноши младша възраст, „стандарт“. С пето място на „латина“ са Йоанна Шишкова и новият й партньор при над 19-годишните Симеон Пенев от Стара Загора.

В Открития турнир златен медал печели смесената двойка на клуб „Роза“ и „Киара-Н“ Георги Аспарухов – Теодора Стайкова- в клас 18 Д. В клас 18 А+А Шишкова- Пенев са с второ място.

Танцовите двойки с треньори Петър и Ваня Радеви се подготвят за участие в следващото си състезание през март -Открития турнир на Чирпан. Предстоят им и международни турнири във Варна и Пловдив. На 21 май в календара за поредна година е включено и домакинското състезание на клуб “ Роза“ – турнир за Купа „Казанлък“ и „Купа България“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram