Кандидат-общински съветници от ГЕРБ посетиха с. Ръжена

Кандидатът за кмет трети мандат на с. Ръжена Апостол Терзиев, издигнат от ГЕРБ, посрещна днес в селото кандидатите за общински съветници от същата партия Мария Гинева, Валентин Кралев, Николай Факиров, както и колегата си – кандидат-кмета за с. Горно Черковище Иво Лозанов. Заедно те присъстваха на празнична литургия, отслужена в храма „Св. Йоан Предтеча“ в селото. Ремонтът на сградата на църквата, с изцяло подменена дограма и изграждане на съборената стена, южно от храма, е близо 12 хил. лв. Ремонтните дейности бяха извършени със средства, осигурени от Агенцията по вероизповеданията, в мандат 2011-2015 на кандидата за кмет на с. Ръжена Апостол Терзиев. 120-годишният храм се нуждае от още грижи, а Терзиев се надява християни и мюсюлмани да продължат да си помагат и селото да живее в сговор. „Ръжена е едно китно и прекрасно местенце в полите на Средна гора, където животът е спокоен и ние се стремим да осигурим едни прилични условия на живот, и си мисля, че го постигаме”, заяви Терзиев.

Село Ръжена се радва на немалко нови придобивки по време на двата кметски мандата на Апостол Терзиев като кандидат на ПП ГЕРБ- асфалтирани и по-светли улици, изградена канализация на ул. „Тунджа”, монтиране на видеонаблюдение в централната част. За жителите на Ръжена бе направена нова автоспирка и указателни табели, доставени са нови контейнери за смет. Изцяло обновена е сградата на кметството. Ремонтиран е и пенсионерският  клуб. След спечелен проект „Зона за спорт и отдих“ на стойност 10 хил лв. бяха изградени мини футболно игрище, баскетболно и волейболни игрища, както и зона за отдих. Спортните площадки са вече любимо място за посещение на децата и младежите от с. Ръжена, както и за учениците на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Днес кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Казанлък Мария Гинева, Николай Факиров, Владимир Кралев и кандидатите за кметове от ПП ГЕРБ на селата Ръжена Апостол Терзиев и Горно Черковище Иво Лозанов се разходиха по спортните площадки.  „Нека има повече възможности пред младите хора за спорт, защото спортът е здраве за духа и тялото”, коментира кандидатът за общински съветник от ПП ГЕРБ Мария Гинева.

На 25-ти октомври гласувайте с номер 19 в бюлетините за кмет на с. Ръжена Апостол Терзиев, за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на населени места!

За ОЩЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ бюлетините са с номер 19!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

DSC_0078DSC_0080DSC_0084DSC_0087DSC_0089

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram