Кандидатът за кмет на Казанлък Галина Стоянова с личен празник днес на 19-ти

Рождената дата съвпадна с номера на ГЕРБ за явяване в местните избори

Кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова, издигната от ПП ГЕРБ, отбелязва своя рожден ден днес. „Мъжкото момиче на ГЕРБ“, както беше наречена от председателя на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов, е родена на 19-ти октомври в деня на Св. Иван Рилски – покровителят на българите. Оказа се, че и при тегленето на жребия за избор на номер при явяване на партиите в местни избори на ГЕРБ – Казанлък, където водач на листата и за общински съветници е Галина Стоянова, се падна номер 19.

Днес от сутринта Стоянова получава поздравления от своите приятели и колеги, а кандидатите за общински съветници от ГЕРБ й подариха 19 национални знамена. Броят не е избран случайно – числото 19 съвпада с рождената дата на кандидата за втори мандат за кмет Галина Стоянова, броят на населените места в общината и номера на бюлетината, с която ПП ГЕРБ-Казанлък ще се яви на предстоящите местни избори.

„Днес е денят на Св. Иван Рилски. Той е небесният покровител на българите. След пренасяне на мощите, е провъзгласен за утвърдител на градовете. Днес ви предаваме символа на властта като бъдещ такъв на община Казанлък с пожелание за здраве и успех”, с тези думи своите пожелания към Галина Стоянова отправиха кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места от Община Казанлък.

“Знамето винаги е събирало българите, когато имат кауза. Ние имаме една кауза и това е Казанлък! Надявам се казанлъчани да оценят това, че ние сме с чиста кауза и чисто знаме”, благодари на свой ред Галина Стоянова.

Тя е първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Като кмет в мандат 2011-2015 г. Стоянова и екипът й преобразиха не само града, но и населените места в Общината. През последните 4 години бяха привлечени над 109 млн.лв. европейски средства, което е в пъти повече от бюджета на Община Казанлък. Днес видимите резултати са налице – Казанлък и населените места в Общината придобиват европейски модерен облик.

 

На 25-ти октомври за още видими резултати, гласувайте с номер 19 в бюлетините за кмет на Община Казанлък – Галина Стоянова, за общински съветни и кметове на населени места.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram