Кандидатът за кмет Надежда Пенчева /ГЕРБ/ зарадва жителите на Горно Изворово с празничен концерт-спектакъл

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ за с. Горно Изворово Надежда Пенчева зарадва жителите на селото с концерт-спектакъл с участието на Гълъбина Михайлова, певческа  група „Еделвайс“ и група „Казанлъшки рози и бодли“.

„През целия ми мандат, работих упорито и имах подкрепата, както на кмета на общината г-жа Галина Стоянова, така и на групата на ГЕРБ в общинския съвет. Това партньорство е в основата на ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ в Горно Изворово – преасфалтирахме близо 2 000 кв. м улична мрежа, направихме ремонт на Войнишкия паметник и водопровода на западната чешмичка, а храм „Свети Димитър“ „грейна” с нови сили, защото ремонтирахме покрива, освежихме интериора и направихме нова ел. инсталация. Благодаря ви за подкрепата“, заяви кандидат – кметът от ГЕРБ втори мандат Надежда Пенчева.

Поводът за организирането на концерт – спектакъла бе 1-ви октомври –  Международният ден на възрастните хора.  В залата на НЧ „Отец Паисий – 1931“ дойдоха и тримата най-възрастни хора в селото –  Христо Богданов на 93 г.,  Бона Ненкова на 94 г. и  Нефийсе Мехмедова на 97 г., за които кандидат-кметът Надежда Пенчева бе подготвила специални подаръци.

На събитието в с. Горно Изворово присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Боян Каличков, Борис Кърчев и Иван Катанов.

 

Надежда-Пенчева-Горно-ИзворовоНадежда Колева Пенчева е кандидат за кмет на с. Горно Изворово за втори мандат. По професия е оператор на Металорежещи машини с цифрово-програмно управление. Семейна, с три деца.

 

 

 

 

 

 

5Боян  Каличков е бакалавър от Нов Български университет в специалност „Финанси“. Работи в частна фирма като програмист производствени машини с ЦПУ. Общински съветник  в Общинския съвет-Казанлък  мандат 2011-2015.  От 2011 г.   е председател на Младежи ГЕРБ – Казанлък.  Член на ръководството на партията в града на розите.

 

 

 

 

10Борис Кърчев е магистър „Електроинженер“ от Технически университет – Варна. Работил е като Управител на далекосъобщителен оператор.  По негова идея се ражда проектът „Избери кауза и промени Казанлък”, който в рамките на 9 месеца, подпомага различни  обществено значими каузи.  Баща на две момчета. Член на „Ротари клуб“- Казанлък.

 

 

 

 

18Иван Катанов е получава бакалавърската си степен по специалност „Мениджмънт на външно-икономически дейности“ от Международната академия за управление на персонала /МАУП/ в град Киев, Украйна. В момента работи като управител на  увеселително заведение в Казанлък. Член на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите. Баща на едно дете.

 

 

 

 

 

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ В ГОРНО ИЗВОРОВО, изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

DSC_0170DSC_0216

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram