Кампания „Взаимопомощ“ на 1 октомври в подкрепа на многодетна майка

Ако имате излишни дрехи или обувки за кампания „Взаимопомощ”, както и непотребни вещи за даряване, включете се в инициативата „Без пари”!

На 1 октомври от 17:00 до 18:00 ч. в офиса на младежката организация „МЦР – Взаимопомощ“ на ул. „Искра” 22 (срещу читалище „Искра”) доброволците ще Ви очакват. Ще се събират и хранителни продукти за нуждаещо се семейство.

Организаторите разказват повече за своята поредна кампания:

„Този път бихме искали да помогнем на 24-годишна жена, която има 4 деца. Малко повече за децата, които вече са на училище и на детска градина и имат нужда от дрехи и обувки. Момиченце на 10 годинки, което носи 37 номер обувки и дрехи размер 145/150. Момченце на 9 годинки, което носи 33 номер обувки и дрехи размер 125/130. Момиченце на 6 годинки, което носи 27 номер обувки и дрехи размер 110/115. Момченце на 2 годинки, което носи 24 номер обувки и дрехи размер 98 /100.

Проверете какво имате и какво бихте искали да подарите на някой друг. Може да оставите и да вземете всякакви неща, които биха били полезни за Вашето домакинство или просто да вземете без да оставяте нищо. Всичко е без пари и идеята му е да не сме потребителни, а да опазваме околната среда чрез взаимно споделяне“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram