Как се развива детето ми между 2-5 години – безплатна публична дискусия в Казанлък

Публична дискусия на тема „ Как се развива детето ми между 2-5г.“, с гост-лектор Светлана Берова ще се проведе в Казанлък 29.11.23г. От 18:00ч. В конферентната зала на х-л Палас. Участието е безплатно и е организирано от Инър Уийл Клуб Казанлък – „Роза Алба“.

Дискусията ще има за цел да подготви родителите как най-ефективно да отличат признаците на хиперактивност, затруднения при говор и комуникация, затрудненост при социализирането с други деца, невъзможност от страна на детето да изразява правилно емоциите си, както и първи признаци на забавено развитие. С помощта на експертизата на логопед Берова, родителите ще разберат и как най-ефективно , навременно и адекватно да се справят с горепосочените особености в детското развитие. Ще говорим за това как най-лесно да приспособим децата си към случващите се промени в техния свят (преминаването от ясла в детска градина, промяна в средата и контактите). Заедно ще споделим личните си казуси и ще се учим как най-акуратно да се справим с тях.

Заповядайте на 29.11.23г. От 18:00ч. В конферентната зала на х-л Палас на безплатна дискусия. Местата са ограничени, затова запази своето място на тел. 0893910250 или като попълниш анкетата на този линк: https://forms.gle/eM3rL4fp34LYAZUP8 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram