Как да лекуваме възпаления и болка със солите на д-р Шуслер представи „Академия Чароид“ с първа за годината беседа

С оптимизъм и благодарност стартира в началото на новата 2024 година Академичен модул VI на „Академия Чароид“ на „Club Harmonia Spa“, в партньорство с Alpen Pharma AG.

Темата „Възпаление и болка. Решения със солите на д-р Шуслер“ привлече вниманието на рекорден брой участници на живо и онлайн, а лекторката Галина Василева за пореден път спечели аудиторията с практически съвети, златни шуслерови комбинации и изпитани решения за конкретната проблематика.

Всеки един от участниците си тръгна с комплект материали, съдържащи утвърдените стандарти в терапирането на възпалителни процеси, както и холистични хакове за неутрализиране на болевите точки и зони. По всеобщо желание темата ще бъде продължена през пролетта с актуална информация за видовете главоболие и остеопороза, опорно-двигателни проблеми.

Събитието завърши с наградна томбола, където бяха изтеглени 3 дами на лотариен принцип: Радка Иванова, Николета Костова и Нели Христова.

Още много знания и опит от клиничната и клубната холистична практика ще откриете в групата Кралство Хармония Дар Дух Сътворение, където Ви каним да се присъедините!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram