Казанлъшки юристи с пищно парти за своята 10-годишнина

Над 400 човека присъстваха на 25.11.2016г., в зала „София“, хотел „Маринела“ на едно от най-емблематичните корпоративни събития за 2016 година. Поводът бе 10-тата юбилейна годишнина от създаването на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“.

Събитието се отличаваше със своя мащаб, стил и елегантен замисъл. Домакините посрещнаха своите гости с изискан коктейл, където си направиха снимки с тях за спомен, след което поканиха всички в зала „София“, която беше преобразена до неузнаваемост и с изключителен стил. След встъпителния коктейл всички гости бяха поканени в основната зала и имаха възможност да се насладят на изключителната обстановка и атмосфера, съчетаваща елементи от корпоративната идентичност на адвокатската кантора и нейната история. Представянето на адвокатското дружество и неговите постижения бяха поднесени чрез предварително заснети филмови епизоди. Управляващият съдружник адв. Стефан Гугушев влезе в ролятя на виртуален водещ, като в кратки филмови епизоди преведе всички гости през историята на компанията за последните 10 години и най-големите постижения, сред които и наградата „Кантора на годината“ за 2015 година.

За доброто настроение на всички гости, домакините бяха подбрали изискана храна и хубави питиета. За забавлението на присъстващите бе подготвена специална програма, която включваше изпълнения на дамската група „КвартетЪТ“, Пейо и неговата банда от Камино, легендата на българската поп музика Васил Найденов, както и специално поканената от чужбина световна звезда Lariss. Докато всички се наслаждаваха на програмата за вечерта, изпълнителят Део бе влезнал в ролята на барман, след което поднесе на всички присъстващи едно фристайл парче, посветено на празника.

10-тия юбилей на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ беше уважено от над 400 човека – техни клиенти, приятели, партньори и колеги. Сред присъстващите се открояваха хора г-н Петър Манджуков, Борислав Малинов (собсвеник на „Норд Холдинг“), Весела Илиева (собственик на „Юник Истейтс“), продуцентите Андрей Арнаудов и Нико Тупарев, адв. Петър Китанов (председател на Софийска адвокатска колегия), г-н Васил Симов (изпълнителен директор на Българо – Американска Кредитна Банка и собственик на Българска стокова борса), Ветко и Маринела Арабаджиеви, Ерик и Мария Тепеликян (собственици на Бутик „Chopard), Любомир Минчев (собственик на „Телелинк“), Васил Терзиев (основател на „Телерик“), Андон Тушев (основател на „Тал Инженеринг“ и винарска избра „Four Friends”), Димитър Динев (представител на „Диневи Груп“), г-ца Нина – Никол Хамилтън, Георги Янев, (изпълнителен директор на Otis), Орлин Александров (финансов директор на Siemens), Александър Александров (директор на Стомана Перник), Диана Митева (изпълнителен директор на ДСК). В залата присъстваха и много чужденци от Англия, Италия, Турция, Русия, САЩ и Франция – клиенти, партньори и колеги на домакините. Всички те бяха впечатлени от мащаба на събитието, на което са поканени.

По-рано тази година казанлъчанинът Стефан Гугушев и управляваната от него кантора, която е базирана в столицата спечелиха наградата Кантора на годината – по време на връчването на Годишните награди за правосъдие.

Снимки от Партито

15289265_10153982547680843_3723399786691428773_o

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram