Казанлъшки таланти номинирани за „Успелите деца на България“

Техните имена са: Александра Симеонова /16 г., X клас, пиано/, Ани Тенева /10 г., IV клас, пиано/, Весела Паунова /13 г., VІІ клас, поп пеене/ и Кирил Димов /11 г., V клас, литература/. Четирите талантливи казанлъшки деца фигурират в списъка на претендентите да получат подпомагане от Фондацията на Димитър Бербатов за успехи.

В края на месец май футболната звезда ще връчи лично за осми път призовете за проекта “Награди за успелите деца на България” на основаната от него фондация.
На 7 април Фондация „Димитър Бербатов“ стана на 8 години. „Най-големият подарък всяка година по това време е обявяването на поредния годишен клуб. Отново с радост казвам “Добре дошли” на членовете на Клуб 2015!“, призна Бербатов.

И тази година са регистрирани стотици номинации, от които 308 са отговарили на условията, определени са  371 ученици за членове на Клуб 2015, сред тях и четиримата от Казанлък.

Ще бъдат избрани лауреатите на големите награди в областите изкуства, наука и спорт в 3 възрастови групи. По области от страната най-много деца са от София. Следват Бургас, Варна, Пловдив, Русе, Габрово и Търговище, Велико Търново, Кюстендил, Разград, Стара Загора, Добрич и Хасково, Благоевград и Шумен, Ловеч и Перник, Плевен и Сливен, Враца и Пазарджик, Монтана, Силистра, Смолян и Ямбол.
До края на април, на заседание на журито ще бъдат избрани лауреатите на Голямата награда за 2015 г. Желанието на фондацията е тази година да събере всички деца от Клуб 2015 на голям общ празник.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram