Казанлъчанка за органите на реда: Не е ли останала малко съвест и човещина в тези хора?

Порой от гневни коментари предизвика пост във Фейсбук на казанлъчанка, която сподели случай с дъщеря си и сблъсъка на жената с органите, контролиращи паркирането в Казанлък.

Ето какво е написала Таня Пейчева: „Искам да разкажа на всички съграждани в каква ситуация попада дъщеря ми днес пред банка ДСК западното. Спира автомобила си за да изтегли пари за лекарства от банкомат, с малко детенце инвалид, което е в колата. Тръгвайки към автомобила, на който има стикер за инвалидност, вижда как залепят стикер за глоба нашите „добросъвестни“ органи на реда. След като ги е попитала няма ли право с дете инвалид в колата, те са и отговорили, че това няма никакво значение. Искам да попитам, не е ли останало малко съвест и човещина в тези хора? До тези 20лв. ли опряха?“

В подкрепа на въпроса дали е останала човещина у служителите, коментиращите пишат с нескрито негодувание: „Трябва да изпълнят плана за глоби,те очи нямат пък камо ли съвест,за жалост в нашия град се глобява избирателно,големите и лъскави коли се заобикалят“, „Търсете си правата.Тези кожудери не признават отдавна инвалидите“, „Ех, Родино мила, къде е човечността?“, „Тези пък общинските са едни комплексари измислени…..“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram