Казанлъчанка е сензация в YouTube

23-годишната Деница Малакова вече има 2 740 000 абонати в YouTube, номер 1 е в класацията на най-следваните българи. В Инстаграм със своите 1 300 000 последователи в тази социална мрежа е под номер 4. Никога не се е занимавала професионално с грим, но клиповете, в които показва своите предложения за разкрасяване се гледат от милиони по цял свят. Най-популярното й видео е видяно 14 000 000 пъти и има над 4000 коментара. Хобито й е рисуването, на което дължи увлечението си към грима и фотографията. Преди пет години започва да качва снимки в Инстаграм с идеята да си направи портфолио. След това създава свой канал в YouTube, където започва да пуска видеа. Минават 7 месеца преди да започне да печели от тях.

„Понякога се опитвам да си представя всички мои последователи, събрани на едно място, но не мога. Мечтата ми беше за 100 000 абонати“, сподели Деница за предаването „Преди обед“ по bTV.

В началото Деница се колебае дали видеата да са на български или на гръцки език, но избира английския като говорим в целия свят. По-голямата част от аудиторията й е в САЩ, но и в Гърция е доста разпознаваема. Често я спират на улицата с молба за снимка, дори когато е с маска и очила.

В момента живее там със своя приятел, който е фотограф и й помага в заснемането на клиповете.

Източник: БТВ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram