Казанлък и Лондон в съвместна благотворителна акция утре

Казанлък се включва в кампанията  на Kids Care – фондацията, която се грижи за извеждането на изоставените деца от институциите в БГ в приемни семейства и тяхното приспособяване там.

На 7 юни, вторник, в парк Тюлбето, от 10 до 5:20 вечерта –  Фотографът Макс Буковски ще заснема  Благотворителни детски/семейни фотосесии на открито.
Фотосесиите ще са тип „мини“ фотосесии в рамките на 20 минути (15 минути снимки и 5 минути избор на кадри), като цената на една снимка ще струва 3лева (плащане на място в брой) и ще имате право да си избирате, колкото снимки желаете! Снимките ще получите, вече обработени, в рамките на 2-3 седмици след фотосесията на имейл, предоставен от вас по време на записването на часа!
Макс Буковски

Освен в Казанлък, в кампанията снимки се правят в Стара Загора и в Пловдив, в Лондон кампанията продължава до 29-ти юни.

До тук изведените деца са вече 90, а продължааме да работим и по превенция изоставяне с много други семейства в нужда!!
Децата, изведени от „дом“ и настанени в приемни семейства, показват невероятен напредък в своето психическо и физическо развитие и получават адекватна грижа и любов, които им дават едно по-добро бъдеще!!
От фондацията призовават:

НЕКА БЪДЕМ СЪПРИЧАСТНИ!! ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ ДЕЧИЦА ИМАТ НУЖДА ОТ НАС!!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram