„Казанлък“ излиза срещу ЦСКА от 18:00 ч., БНТ HD ще предава на живо от залата

Две срещи от междинния, четвърти кръг в женското първенство на България ще бъдат изиграни днес. „Левски“ (София) приема „ЙЕБ 05“ (Шумен) от 17:00 часа, а „Казанлък“ излиза срещу ЦСКА (София) час по-късно. БНТ HD ще предава на живо от залата в Казанлък от 17:55 часа. Във временното класиране „Левски“ е лидер с 9 точки, а Червените заемат почетното второ място с 6 точки. Следват ги „Марица“ и „Казанлък Волей“, също с по 6 т., но по-малко спeчелени срещи.

Преди началото на двубоя, казанлъшкият тим ще прикани феновете за съпричастност, за набиране на средства, необходими за животоспасяваща операция на 19-годишния Атанас Златев от Шумен, който е брат на най-новите попълнения в състава на казанлъчанки – сестрите Елина и Христина Златеви. Наско лекува онкологично заболяване, а след 3 неуспешни операции му  предстои още една – във Виена. Сумата за операцията възлиза на повече от 50 000 €, обясниха от отбора на Казанлък. В града, в едни от най-посещаваните места – кафенета, барове и големи магазини, вече са поставени дарителски кутии.

На входа на залата, в която днес от 18:00 часа ще се играе срещата от дербито с ЦСКА, момичетата от школата на ВК „Казанлък“също ще събират дарения за Наско. Кампанията им носи посланието „Усмивка за Наско“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram