Казанлък заедно в инициативата „Розово на тормоза в училище”

 

Eкипът на Сдружение „Бъдеще за децата” отправя покана към казанлъшките училища за включване  в световната инициатива  Ден на розовата фланелка във връзка с отбелязването на Световния ден за борба с тормоза в училище.

„На 24.02.2016 г., призоваваме всички училища да се облекат в розово, да закачат розова панделка/стикер, да организират събитие или инициатива, с което да покажете своята съпричастност в борбата с училищния тормоз“, посочват от “Бъдеще за децата“.

Сред идеите, които предлага екипът на Сдружението, са платно под формата на фланелка в розово във фоайето на училището, както и послания, картини, снимки или стихове, че учениците и учебното заведение се обявяват срещу тормоза в училище.

Анкета на тема  „Агресията в училище“, изработка на розови стикери под формата на фланелка/ розови панделки с надпис „Тормозът спира тук”, „НЕ на тормоза, но НЕ за ден!” и др., розови дрехи в знак на съпричастност са също сред предложенията на „Бъдеще за децата“.

„Направете обща снимка и я споделете с всички на нашата Фейсбук страница – Сдружение „Бъдеще за децата” и отправете послание за доброта, човечност, обич и толерантност.“, предлагат още от Сдружението.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram