„Казанлък Волей“ срещу „Левски“ в първия мач за пролетта при жените

Волейболистките на „Казанлък“ ще открият стартиращия утре – 22 януари, пролетен полусезон от женската Национална волейболна лига с дерби срещу „Левски“.  Мачът срещу лидера във временното класирането е от 10-ия редовен кръг на женския елит и ще се играе утре вечер от 18:00 часа в спортната зала на клуба.
Двубоят ще бъде излъчен пряко и по клубния сайт на казанлъчанки – www.kazanlakvolley.com , както и по БНТ. Прякото излъчване ще започне от 17,55 часа.
Утре и в събота ще се играят двубоите от десетия кръг на шампионата, като поради нечетния брой отбори – девет, в този кръг почива тимът на Спартак (Варна).
Програмата на женското първенството предвижда веднага след 10-ия кръг да се играе междинен кръг, в който мачовете от следващия, единадесети кръг ще се играят на 26 и 27 януари (вторник и сряда).
Мачът от деветия кръг в Националната волейболна лига при жените между отборите на „Бургас 2007“ и „Марица“- Пловдив, който по програма беше насрочен за 23 януари – събота, бе отложен и насрочен за 3 февруари, от 17:00 часа в спортна зала „Младост“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram