Илиян Дончев отпразнува звезден юбилей

Нюансът на синьото, превърнал се в запазена марка на бижутерската верига „Тифани’с“, избра за доминантен на партито си бизнесменът и меценат Илиян Дончев. Популярен с изискания си вкус и тънък афинитет към изобразителното изкуство, Дончев заложи на цвета „тифани”, най-актуален в момента за декорация на стилни тържества.

По случай 60-та година от рождението си, основателят на „Ротари клуб” в Казанлък, приемаше поздравления във възрожденската къща, принадлежала някога на казанлъшкия първенец, търговецът Хаджи Алиолу. За случая интериорът умело вплиташе елементите от стария градски дух с празничните орнаменти на съвременната тържествена изтънченост и придаваше на атмосферата финес и уют.

Илиян Дончев успя да изненада гостите си още при посрещането им.  След  welcome drink-а, джентълменът ги приканваше към пъстро украсено дърво, по чиито клони висяха…късметчета. За всеки присъстващ по едно, за спомен от партито и искрено пожелание от рожденика да се сбъдне.

Близо сто специално поканени гости се забавляваха на елегантното тържество с обилие от деликатеси, маркови питиета и подбрана с вкус музика. Сред споделилите тържеството на навършилия 60 години Илиян Дончев бяха приятели, колеги от бранша, съученици, състуденти, ротарианци, интелектуалци, творци. Свещите върху тортата рожденикът духна като щастлив баща и съпруг. Двамата му синове Ангел и Виктор бяха неотлъчно до таткото, от съпругата му струяха неподправения й чар и характерната й деликатност.

Водещият на партито Драгомир Драганов призна, че за първи път в Казанлък присъства на подобен празник с много шик, аристократична рафинираност и в същото време лишен от претенциозност.

Купища подаръци обсипаха виновника за лъскавото парти. Кметът Стоянова замени безупречната елегантност на Дончев с българска народна носия, специален дар от нея. Към подаръка кметът прибави и пожеланието където и да пътува рожденикът, винаги да се връща в града си.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram