Издирваният шеф на КАТ в Казанлък имал здравословни проблеми, споделил с началника си

Втори ден продължава издирването на 44-годишния Тодор Николов, началник на КАТ-Казанлък. За мен е необяснимо неговото изчезване, каза на брифинг тази сутрин пред ОД на МВР в Стара Загора старши комисар  Георги Хаджиев.

Тодор Николов бе обявен вчера за издирване от ГД “Национална полиция“. Липсва служебното оръжие на Тодор Николов, съобщи още началникът на Областната дирекция в национален ефир.

Целият личен състав на казанлъшкото полицейско управление е вдигнат по тревога, обходени са били всички възможни маршрути, на които е имало данни, че могат да бъдат посетени от него. Последният му разговор е бил вчера около 16.20 часа, като след това следите се губят. Изключително сме притеснени от случилото си, нямаме положителен резултат от издирването, посочи още старши комисар Хаджиев. Силно се надявам, че не е станал жертва на престъпление, каза той.

В разговор с шефа си – началникa на казанлъшкото управление на полицията Стойчо Крачолов, Николов пък споделил, че има проблеми със сърдечната дейност, като му предстояли прегледи и лечение. Не е бил напрегнат, не е имало и видима промяна в поведението му, както е било изписано по медиите, отрекоха колегите му.

Тодор Николов е обявен за издирване от ГД “Национална полиция“. Хората, които имат информация за него, могат да я съобщят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram