Избрани са тримата участници за преобразяване в риалитито на Клуб Хармония СПА

Кастингът за риалити проекта „Диагноза „Младост” и „Диагноза „Чиста кожа без белези и акне” на Клуб Хармония СПА и Медийна група „Вис Виталис” приключи  при рекорден интерес.

68 участника от Казанлък и Стара Загора се впуснаха смело в конкуренция за пълно преобразяване.

Журито в състав:

г-жа Лина Маймарова /собственик на „Лидера Груп”ООД-гр.София и Бизнес дама на деситилетието в категория СПА/, г-жа Калина Георгиева /бранд мениджър на марките BDR и  Alex Cosmetics за България и Директор Производство за брандовете Профидерм и Есо СПА/ и г-жа Юлия Забунова /собственик и управител на клуб Хармония СПА-гр.Казанлък/ беше повече от  впечатлено и след оспорван он лайн дебат реши да даде шанс на още един участник за модерна промяна.

И сега…имената на победителите:

 

Петър Горненски-за „Диагноза „Чиста кожа без акне”

 

Силвия Желева-за „Диагноза „Чиста кожа без пигментни петна”

 

Людмила Караджова-за Диагноза „Младост”

 

Честито и на тримата! За тях приключението в света на красотата и здравето започва в първата седмица на м.май 2016 г. със щедрото спонсорство на „Алпен фарма”,които ще осигурят на всеки един от риалити героите пълна шуслерова терапия и уелнес режим за ново начало в живота.

Но това, разбира се, не е всичко! От г-жа Олга Ускова /председател на Асоциацията на блондинките в България и собственик на първата ферма за пеперуди/ и тримата ще получат като подарък пълна квантова диагностика по 47 жизнени показатели и духовен профил по авторска методика.

А  за всички останали,които не успяха да попаднат в щастливата тройка предстоят атрактивни изненади, за които ще научите по PRESS TV!

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram