Златни, сребърни и бронзови медали за клуб „Роза“ от Банско

Танцови двойки на КСТ „Роза“ пожънаха успехи на турнири в Банско.

156 двойки от 34 спортни клуба и 15 формации от България взеха участие в Открития национален турнир по спортни танци за Купа „BANSKO OPEN” 2014, който се състоя на 29 ноември 2014г. , организиран от Община Банско, клуб „Импулс“ Пазарджик и БФСТ.

С впечатляващо представяне в надпреварата за Купа „BANSKO OPEN” 2014 са два от танцовите дуети на треньорите Петър и Ваня Радеви. Със сребърен и бронзов медал при юноши I и II са Калоян Бялков и Симона Семова при „стандартните“ и в „латино-американски танци“. С две втори места, сребърни медали, са Стоян Петров и Десислава Тенева, младежи на стандартни танци в Купа Банско и в Откритият турнир при клас 18 А+А.радеви 2

Най-високото отличие, обаче донесоха по-малките танцови двойки на казанлъшкия клуб- при формациите до 13 години. Петте дуета, състезавайки в дисциплината „латина“, грабната златните медали от надпреварата.

Последното състезание за спортната школа от Казанлък тази година ще бъде в Бургас на 14 декември, а на 17-ти в Казанлък ще се състои традиционния коледен бал за приятелите и спонсори на клуба. В танцовия спектакъл ще вземат участие 20 от двойките на клуб „Роза“.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram