Златен медал за Весела Паунова от XIV- тия Международен конкурс на изкуствата,,Magia Italiana’, Римини, Италия

Весела Паунова и нейната учителка Мариана Мъгева от Школата за забавна песен при НЧ,,Възродена Искра2000” гр. Казанлък, се завърнаха от Римини – Италия със златен медал и Диплом –Grande maestro -за вокален педагог. В конкурса взеха участие над 200 млади таланти от Полша, Германия, Латвия, Казахстан, Румъния, България и Италия , които се състезаваха в 3 категории- соло-вокал, вокални и танцови формации. Весела спечели публика и жури, с артистичното изпълнение на ,, О,соле мио” и ,, Камино”.Тя получи покана за два международни конкурса през 2016г.- в Полша и Италия.
Постигането на този голям успех за Весела е нов импулс и открива нови възможности пред нея. Предстои и кастинг за детска Eвровизия през юли.
Г-жа Мъгева и нейната ученичка са изключително благодарни на Ротари клуб – Казанлък, с председател Иван Найденов, които с финансовата си подкрепа направиха възможно участието на Весела в конкурса.
Участието на Весела в конкурса се реализира с финансовата подкрепа на Ротари клуб – Казанлък, с председател Иван Найденов. Г-жа Мъгева и нейната ученичка са изключително благодарни за гласуваното доверие на един талант

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram