За Шефове с джип явно МОЖЕ

Черен джип от известно време се мъдри на тротоара до Общинска банка в Казанлък. Ситуацията, очевидно е изнервила много жители на града.

Оказва се, че голямото черно возило се ползва от новоназначеният директор на Общинска Банка – Клон Казанлък Драгомир Петков.

Петков, който бе общински съветник и зам. председател на местния парламент през миналия мандат, се очаква съвсем скоро отново да се влее отново в редиците на общинския съвет, заемайки мястото на Иван Дочев.

Това няма нищо общо с паркирането на Джипа на Петков, който нарушава едновременно няколко правила.IMG_2687 IMG_2685 IMG_2684

Първо Джипът се мъдри мощно и нагло на тротоар в центъра на града, през който преминават стотици казанлъчани.

Второ, Джипът на шефът на банката и кандидат отново за общински съветник е буквално на сантиметри от пешеходна пътека, а и до кръстовище

Недоумение буди, защо Петков не ползва някое от платените за банката места, които би трябвало да са за клиенти, но все пак няма да нарушава видимо и тенденциозно закона, освен ако не е платил някуму, защо не и на общинския корпус за бързо поставяне на скоби, неговият Джип да не се закача.

Това поражда въпроса.

Ползват ли се някой знакови казанлъшки фигури от специални общински преференции?

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram