Затваряне на участъци от ул. „Климент Охридски“ и ул. „Д-р Стамболски“ в Казанлък от понеделник за седмица

От понеделник, 20.02.2023 г. се въвежда временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Климент Охридски“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„Константин Величков“ до кръстовището с ул.„Цар Иван Шишман“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Константин Величков“, ул.„Д-р Стамболски“, ул.„Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Въвежда се временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Д-р Стамболски“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„Цар Иван Шишман“ и ул.„Тракия“ до кръстовището с ул.„Граф Игнатиев“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Граф Игнатиев“, ул.„Тракия“ и ул.„Цар Иван Шишман“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението в посочения район се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа в Казанлък и ще важат от 08,00 часа на 20.02.2023г. до 17,00 часа до 26.02.2023г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram