Д-р Стефка Димитрова: Фармацевтите сте своеобразният коректив на нас лекарите

 

„Фармацевтите сте своеобразният коректив на нас лекарите. Вие често поемате нашите задължения, често поемате протестите на пациентите. И всичко това правите тихо и скромно”, с тези думи кандидатът за общински съветник втори мандат от ГЕРБ в Казанлък д-р Стефка Димитрова се обърна към представителите на съсловието, уважили поканата за среща с кандидатите за съветници: д-р Мехмед Мехмедов,  фармацевтът Иван Гитев, Галин Иванов и Николай Златанов, и кандидат – кмета Галина Стоянова.

Според д-р Димитрова едва ли има човек, който да не вижда какво е направено за Казанлък и 19-те населени места в общината. Едва ли има човек, който да не е разходил детето или внучето си, като нея самата, в модернизирания емблематичен за града парк „Розариум”. Едва ли има човек, който не е карала колело със семейството си по новоизградените велоалеи. „Болницата ни също много се промени, както външно, така и самите отделения. Във всяко има нова апаратура. Всичко това са неща, които вие сте видели”, припомни кандидатът за кмет от ГЕРБ д-р Стефка Димитрова.  Тя не скри, че има още много неща, които не сме постигнати. „Де да можеше Галина Стоянова да вдигне заплатите ни и да успеем да задържим, както лекарите с повече стаж, така и младите хора. Аз самата ще се пенсионирам с една такава заплата, а винаги съм мечтала за нещо по-различно. Така или иначе, нещата не се решават на местно ниво. Ние можем да направим онова, което зависи пряко от нас, а то не е никак малко”, заяви д-р Димитрова.

Тя призова събралите се на срещата фармацевти да подкрепят колегата си Иван Гитев за общински съветник в новия Общински съвет на Казанлък, защото: „е много важно да имате представител на съсловието в местния Парламент и Иван Гитев е този, който няма да Ви разочарова”.

Д-р Стефка Димитрова подчерта, че развитието на Община Казанлък е сигурно, ако казанлъчани се доверят и на кандидат – кмета Галина Стоянова, защото тя има качествата на лидер. „Тя е човек водач. Мисля, че за да бъде градоначалникът „на мястото си”, то той трябва да притежава тези качества. Тя умее да сплотява хората. Умее да постига онова, което си постави за цел. Градът ни се промени за тези 4 години и това е видимо, никой не може да го отрече”, категорична бе д-р Димитрова.

Кандидатът на ГЕРБ за общински съветник втори мандат д-р Стефка Димитрова е родена на 30 април в град Пловдив. Получава докторската си степен от ВМИ-Пловдив, след което специализира в Медицинската академия в София – специалност „неврология“.  Работи като лекар в Отделение по нервни болести в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ в Казанлък. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общинския съвет – мандат 2011-2015 г.  Майка на две деца – момче и момиче и щастлива баба на две внучета.

За кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ – Казанлък и за кандидат-кмета Галина Стоянова гласувайте с бюлетина номер 19!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram