Д-р Живко Чобанов и Бояна Чакалова – вижте кандидатите за общински съветници от „Заедно за силна община“ с №13 в бюлетината

Д-р Живко Чобанов – лекар специалист по анестезиология в ОАИЛ МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ гр. Казанлък

Д-р Чобанов е на 58 г., с над 30-годишен опит в медицината. По-голямата част от трудовия му път преминава през отделенията на казанлъшката болница. Възпитаник на ПХГ „Св. Кв. Кирил и Методий“. Висшето си образование завършва в Тракийския университет в Стара Загора, специалност Анестезиология и интензивно лечение, КАСИМ УС. През 1997 г. започва работа като лекар ординатор във Филиала за Спешна медицинска помощ в Казанлък, а от 2005 г. вече е в Отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение при МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“. Лекар-специализант е по анестезиология в КАСИМ – УМБАЛ „Д-р Стоян Киркович“ Стара Загора.

От 2012 г. до днес продължава да работи като лекар специалист по анестезиология в ОАИЛ МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ гр. Казанлък.

Бояна Чакалова – логопед и учител

Боряна Чакалова е на 38 г., от Казанлък. С професионалния си опит като логопед помага на малчуганите от детски заведения в Казанлък и с. Енина. В индивидуалната си практика осъществява подкрепа за деца с обучителни затруднения и техните семейства, осъществява профилактика, диагностика и терапия на езиково-говорните нарушения и др.

Възпитаник е на ППМГ „Никола Обрешков“ Казанлък, Тракийския университет в Стара Загора и ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив. Завършва специална педагогика с модул Логопедия-логопед, както и начална и предучилищна педагогика.

Гласувайте за листата с общински съветници на КП „Заедно за силна община“ с бюлетина №13!

За силна община Казанлък!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram