Дъждът отложи срещата на „розите“

Срещата от първенството във  Югоизточната  група при мъжете между „Левски“ Карлово и „Розова долина“ бе отложена. Мачът, който трябваше да се състои в събота на стадиона в Карлово не се проведе, заради наводнен терен. Още една среща беше отложена за по-късна дата  – между „Евроколеж“ и „Димитровград“. Футболистът на „розите“ Боян Стоянов пък беше наказан за 5-и жълт картон, по решение на Дисциплинарната комисия на БФС – Пловдив. Помощник треньорът и състезател ще пропусне двубоят с „Миньор“ Раднево в Казанлък на 21 март.
В края на седмицата деца и подготвителна група на „Розова долина“ имаха своите срещи в областното първенство. При децата съставът на казанлъшкия „Арсенал“ победи с 4:1, а по-малките – с  4:0.
Възпитаниците на треньора Антим Паральов – юноши младша и старша възраст изиграха своите контроли срещу „Янтра“ Габрово, планирани седмица по-рано. Младшата възраст постигнаха равенство – 2:2. Михаил Христов и Мартин Йовчев бяха точни за казанлъчани по време на второто полувреме. Юноши старша възраст победиха гостуващия тим  с 2:0, след голове на Валери Кехайов и Христиан Димов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram