Дива денс взриви журито на Международния фест „Млади таланти“

Балетна формация Дива Денс към ОДК „Св.Ив.Рилски”,  Казанлък се представи отлично на Международния фестивал „Млади таланти“ в  София, в раздел „Танцово изкуство“, който се проведе на 16 април.

Дива Денс участва във Фестивала с възпитаници от две възрастови групи – до 10 годишни с ръководител Анаида Дадашова и над 16 годишни с ръководител Станко Танев. Те представиха на сцената на Националния дворец на децата общо пет танца и очароваха журито и публиката с изпълненията си. При изключително голяма конкуренция, младите танцьори заслужено завоюваха престижни награди за отлично представяне и най-чисти танцови изпълнения във възрастови групи до 10 годишни и над 16 годишни.
Цветелина Иванова, която е участник в талант за месец април на БиБиСи Кейбъл, грабна журито на фестивала със своето изпълнение „Je suis Malade“ и си заслужи наградата за най-одухотворено танцово изпълнение. Тя ще представи Казанлък на Гала-концерта на лауреатите от Международния фестивал „Млади таланти“, който ще се проведе на 18 април в зала „Люмиер“ на НДК – София.

IMG_5837 IMG_5846 IMG_5854

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram