Детски дни в Mall Galleria Стара Загора

Приказни съботи с още по-приказни герои. Всичко това гарантирано от Mall Galleria Стара Загора. Още от 26-ти януари. При това напълно безплатно! Добре дошли сте малки и големи малчугани, любители на приказките и вълшебствата, в поредицата детски дни. Чак до май.
Всяка събота, от 11,30 часа на ниво 2 в Mall Galleria Стара Загора ви очакват куклени и театрални детски постановки по известни български и световни автори, магически шоу програми , фокуси с животни и жонглиране с огън, детски дискотеки, цветни работилници, карнавал и още куп незабравими и вълнуващи изненади, които ще превърнат съботния ден в незабравим-за вашето дете и за вас, посетителите на Mall Galleria Стара Загора.
И това не е всичко: верни на традицията да ви правим щастливи, бутикова сладкарница „ Нектар“ в Galleria Стара Загора осигурява сладки изненади- лакомства на 3 от децата от публиката.
Приказно-вълшебни дни всяка събота в Mall Galleria Стара Загора, с помощта на Детски парти център „Тон бонбон“ и сладкарница „Нектар“.
Стартът е на 26-ти януари, от 11:30 часа. Очакваме ви в „Страната на игрите“. Пълната програма на Детските дни всяка събота ще намерите на официалната ни интернет страница: http://www.galleriasz.bg/bg/ejko/view/43/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram