Депутатът Момчил Ненов и казанлъшки социалисти дариха възрастни хора чрез „Солидарен Великден“

Народният представител Момчил Ненов и председателят на БСП-Казанлък Пламен Караджов организираха доставянето на великденски пакети за възрастни хора от общината. Празничното дарение достигна до хората, благодарение на участието и на  социалистите от Младежкото обединение в Казанлък, които се включиха с ентусиазъм и вълнение в инициативата. Общинската акция е част от кампанията „Солидарен Великден“, която стартира по идея на лидера Корнелия Нинова преди три години.

 „Приятно ни е от вниманието и грижата, с които от казанлъшката структура на БСП ни почитат за светлите християнски празници за поредна година с пожелание за здраве, надежди и  вяра“, сподели 83- годишната Мария Ангелова, пожелавайки благословен Великден. За нея и съседите й тези благотворителни жестове са необходими, защото кризите се отразяват най-тежко на възрастните хора.

 „По традиция в навечерието на християнските празници се обръщаме към възрастни и беззащитни хора в знак на съпричастност  и човечност в трудни за тях години. Оставаме  верни на принципа на солидарността и достойнството. Радваме се, че сме част от  празника им със „Солидарен Великден“”, подчертаха Караджов и Ненов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram