Девойките на „Арена Запад“ трети в турнир

Девойките до 15 години на „Арена Запад“ с треньор Боян Нейчев станаха трети в турнира по футбол, който се проведе в Стара Загора с участието на съставите на ЖФК „Берое“, „Екомет 90“ (Пловдив) и „Бургос лейдис“ (Бургас). Срещите се проведоха на изкуствения терен на „Трейс Арена“.
В първата си среща казанлъчанки отстъпиха на „Берое“ с 2:1, загубиха и от пловдивчанки с 2:0. При третия двубой момичетата ни записаха успех с 4:1 над отбора на Бургас. С три гола се разписа Силвия Кефалова, която вече официално облича фланелката на старозагорския „Берое“, състезавайки се в женското първенство, съобщи треньорът на футболната надежда Боян Нейчев. В полезрението на националните селекционери в девическото направление е и друг голям талант на школата – Габриела Каменова, която вкара едно от попаденията срещу „Бургос лейдис“.
Девойките до 15 години на ЖФК „Берое“ завършиха на второ място в турнира по футбол, на което Стара Загора бе домакин в неделния ден. Първи се класираха момичетата от „Екомед“ Пловдив.
Следващото участие за казанлъчанки е отново в Стара Загора през ноември, отново във формата Футбол 9.
Тази събота Стара Загора е домакин на турнир за девойки до 17 години.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram