В навечерието на юбилея, двойки на клуб „Роза“ спечелиха първи медали за годината

Три сребърни медала и бронз от провелите се в Чирпан първи състезания по спортни танци спечелиха двойки на клуб „Роза“ с треньори Петър и Ваня Радеви. За поредна година тук се състояха Открит турнир за купа „Тракия“ и Купа България.
В клас 11 D на Открития турнир Николай Ламбов и Габриела Инджова станаха втори. Със сребърни медали в клас 18  А са казанлъчанката Йоанна Шишкова от „Роза“ и Валентин Иванов от „Загора Данс“. Смесената двойка спечели още едно второ място в надпреварата за Купа България, но при над 19-годишните състезатели.

Бронз в Купата завоюва танцовата ни двойка Калоян Бялков и Симона Семова на „стандарт“ при младежи . В 1962600_266903166809579_669624096_nОткрития турнир при по-големите 18 А са шести в „латина“. С шесто места от турнира за Купа „Тракия“ са  и Мартин Бялков и Виктория Петрова в клас 13 D.
Следващото голямо предизвикателство за танцовите двойки на казанлъшкия клуб „Роза“ е юбилейният концерт спектакъл, посветен на  25 години от създаването на клуба на 28 март, от 19:00 ч. от НЧ „Искра“.
За шоуто са поканени танцьори от Австрия, както и и топ двойки от страната, съобщи треньорският тандем Ваня и Петър Радеви. Те ще наградят за успешното им представяне през годините три от двойките – абитуриенти в клуба, с които се разделят. Торта за юбилея също ще зарадва приятелите и гостите на празничното събитие, включено в календара на Чудомирови празници 2015 г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram