Движението вече е еднопосочно по още 7 улици в град Казанлък

Със заповед №2348 от 23.11.2023 г. на кмета на Казанлък е въведено еднопосочното движение на МПС за седем улици в града. Спирането и паркирането ще се извършва съгласно Закона за движение по пътищата. Ето и кои са улиците с еднопосочно движение:

  1. ул.  „Бузлуджа“, в участъка от кръстовището с ул. „Шейновска“ до кръстовището с ул. „Капрони“ в посока север-юг.
  2. ул.  „Петко Д. Петков“, в участъка от кръстовището с ул. „Шипченска епопея“ до кръстовището с ул. „ Капрони“ в посока юг-север.
  3. ул.  „Константин Иречек“, в участъка от кръстовището с ул. „Петко Д. Петков“ до кръстовището с ул. „ Орешака“ в посока запад-изток.
  4. ул.  „Перник“, в участъка от кръстовището с ул. „ Орешака“ до кръстовището с бул. „ Освобождение“ в посока изток-запад.
  5. ул.  „ Д-р Петър Берон“, в участъка от кръстовището с бул. „Освобождение“ до кръстовището с ул. „ Орешака“ в посока запад-изток.
  6. ул.  „Страхил войвода“ , в участъка от кръстовището с ул. „Бузлуджа“ до кръстовището с бул. „ Освобождение“ в посока изток – запад.
  7. ул.  „Сергей Румянцев“, в участъка от кръстовището с бул. „Освобождение “ до кръстовището с ул. „Орешака“ в посока запад-изток.

    

   

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Движението вече е еднопосочно по още 7 улици в град Казанлък

  1. Този, който направи тази организация на движението е пълен некадърник. Явно не живее в квартала и въобще не го интересува какво се случва тук а и тези, които са одобрили това също. Главният въпрос е, кой разреши строителството на толкова нови кооперации в квартала при липсата на инфраструктурата (малки и тесни улици) – КОЙ ??? Сега за да си ползвам гаража или да отида до магазина трябва да правя слалом из квартала. Благодаря ви ДАМИ и господа кметски управници !!!!!

Comments are closed.