Два пъти по 3:0 за „Казанлък“ в първите срещи от финалите

Тимът на „Казанлък“ стартира с успех участието си във финалите на държавното първенство по волейбол за девойки младша възраст, мачовете от които се провеждат в столичната зала „Христо Ботев“.
Само чисти победи бяха записани в първия ден на надпреварата, като мачовете бяха между отборите на ЦСКА и „Казанлък“ и „Звезди 94“ – „Хебър“ Пазарджик.
В предварителна група В двубоя един срещу друг изправи вечните съперници отборите на ЦСКА и Казанлък, чиито селекции само преди две седмици спореха за титлата при девойките старша. За разлика обаче от по-горната възрастова група, в която „червените“ триумфираха, този път при младшата на „Казанлък“ победиха армейките в три гейма, като се наложиха с 3:0 (25:17, 26:24, 31:29).
В другия мач от група „В“ тимът на „Звезди 94“ също започна с успех, като се наложи над „Хебър“ с 3:0 гейма.
И срещу тима от Пазарджик днес казанлъчанки отново се поздравиха с успех при категорични 3:0 гейма и запазено място за отбора, воден от Петър Дочев, във финалната четворка.
В трети кръг съперник на девическия ни тим е столичния „Звезди 94“. Мачът ще се играе на 24 юни от 15:00 часа в зала „Христо Ботев“.
Осем отбора, разпределени в две групи, започнаха вчера битката за титлата в държавните финали по волейбол на България за девойки младша възраст.
За радост на феновете от Казанлък, специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com, сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg и спортната интернет телевизия Sportmedia.tv ще излъчват на живо срещите от държавните финали.
На 23 и 24 юни (вторник и сряда) ще бъдат предавани пряко двубоите от 15:00 и 17:00 ч. На 25 юни (четвъртък) фенове и приятели на волейбола ще могат да гледат двата полуфинала от 15 и 17:00 ч.
На 26 юни (петък) ще бъдат излъчени пряко спорът за 3-4 място, който е от 12:00 ч и финалният двубой за титлата, който започва в 14:00 ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram