Да гласуваме за Ивея Симеонова!

Талантливата възпитаничка на Стефка Денева – Ивея Симеонова,  се състезава в радиоконкурса „Щуротека” на БНР за изпълнители на детски забавни песни „Щуротека”. Ивея участва с песен  от българската музикална съкровищница – „Приспивна”, тя е  със съвременен аранжимент на Минко Ламбов. Чаровното момиче влага в своето изпълнение чистата детска интерпретация и красив талант.

До 13 януари слушателите на програма “Христо Ботев” трябва да отличат една от три  предложени песни, останалите две са на момичета от София и Стара Загора. Слушателите на програма „Христо Ботев” ще могат да проследят изпълненията на малките певици и да гласуват за една от тях. Гласуването става на сайта на БНР и на имейл адрес или тук: http://bnr.bg/sites/hristobotev/Shows/ChildrenShows/chart/Pages/13_shturoteka_6_13_january.aspx  Гласове, изпратени от един и същи имейл адрес, се броят за един, като за валидно се смята първото изпратено класиране.

С нашите гласове можем да направим Ивея „изпълнител на седмицата“ и после  „изпълнител на месеца“. Голямата награда ще се връчи на 1 юни, Деня на детето. Тя ще бъде запис на специално създадена песен.

 

 

Ивея Симеонова  е родена на 16.04.2003 г. в  Казанлък. От 2007 година е солистка във Вокална група „Искрица” с главен художествен ръководител Стефка Денева. Тя първа открива таланта на Ивея, оценен и от журито на много международни, национални и регионални музикални форуми. Ивея обича сцената, а камерите я обожават. Освен с музика тя се занимава със спортни и народни танци, посещава уроци по актьорско майсторство, участвала е в няколко театрални постановки към Читалище „Искра – 1860” в Казанлък. А сега посвещава и част от свободното си време в изучаване на чужди езици. Ивея участва  в  концертни програми, мюзикъли и др. Отличена е с награди от конурсите и фестивалите: ,,Орфеева дарба”- София,  ,,С песен и обич творим добро”-Пловдив, ,,Музикални награди”-Казанлък, ,,Вашият шанс е песента”- Ст. Загора и др.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram