Дарете на себе си празнично настроение, а за Снежка – надежда!

С коледен базар в град Гурково местните ученици отново ще помагат на младата майка Снежана Урумова, чието състояние в последните седмици е критично, след влошаване на здравето и поредно влизане в болница в Турция. Базарът е организиран от младежите на СУ „Христо Смирненски“ в град Гурково на 16 декември.

През цялото време, в което жената се бори с трудно лечимото си заболяване – рядък вид левкемия, помощта на гурковци не секва, дори и в летните месеци. Снежи се прибра при семейството си, но уви, за кратко. Кампанията подкрепиха граждани на съседните общини, както и много казанлъчани. Тези дни се появи още един призив за помощ, тъй като състоянието на Снежка е доста обезпокоително. Разбираме, че отново е в болница и се бори за живота си, а сметките се трупат.

„Отчаяно молим за Вашата помощ, тъй като този път не разполагаме с никакво време. Старите задължения към болницата все още не са покрити, а за размера новите при това положение не ни се мисли. Днес с голям зор събрахме и преведохме още 3000 евро.

Новата фактура за изминалите ужасяващи 10 дни е на стойност 11 000 евро, като от болницата са направили отстъпка.

Вече има още една дарителска сметка която открихме в ОББ, с цел да кандидатстваме за откриване и на DMS номер. Оказа се, че тази в ДСК не отговаря на условията за DMS, но тя ще продължи да бъде действаща.

Не знаем какво следва, но знаем, че няма да се откажем. Докато Снежка се бори, ние ще бъдем до нея, а надяваме се и Вие“.

Начините по които можете да подкрепите Снежка:

1. Дарителска сметка ДСК Пулс

Банка ДСК АД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG46STSA93000028933683

Валута: EUR

Титуляр: Снежана Георгиева Урумова

Snezhana Georgieva Urumova

2. Дарителска сметка ОББ

Банка ОББ АД

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG28UBBS80021465160310

Валута: EUR

Титуляр: Снежана Георгиева Урумова

Snezhana Georgieva Urumova

2. PayPal: help.snezhka@abv.bg

3. Revolut: @snezhaiecz

4. https://pavelandreev.bg/kampanii/118/pomosht-za-snejka

5. можете да се включите в групата Благотворителен базар „Помощ за Снежка“ като купите/продадете нещо в полза на кампанията https://www.facebook.com/groups/410829320379825/

6. да поставите дарителска кутия на подходящо за целта място, за което потърсете съдействие от Администратора на страницата. Актуален списък тук:

https://docs.google.com/…/1GrsprhlnwgEtpzl…/edit…

7. да създадете инициатива или организирате събитие за набиране на средства в помощ на Снежка

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram