Дамян Цанев (кандидат-кметът от ГЕРБ за с. Овощник) – с конкретни решения по наболели проблеми 

Занемарените тротоари по главната улица, липсата на алеи в парка южно от Кметството, липсата на спортна площадка за младите хора са само част от наболелите проблеми, които пенсионерите в с. Овощник споделиха с кандидата за кмет от ГЕРБ Дамян Цанев.  

Поводът за срещата бе, освен Денят на възрастните хора, и желанието им да бъдат чути, а топлото посрещане на Цанев бе едно от доказателствата за това. 

В хода на неформалните разговори кандидат-кметът представи идеите и вижданията си за развитието на селото, които, за негова радост, се препокриват с наболелите въпроси на местните. 

Кандидатът за кмет на с. Овощник Дамян Цанев има конкретни решения на отдавна висящите, уж на дневен ред, проблеми в селото: 

✔️Подготовка на улиците с подмяна на водопроводите за асфалтиране. Преработка на проекта за подмяна на водопровода на селото и кандидатстване в ПУДООС и МРРБ за финансиране. 

✔️Цялостна подмяна на уличното осветление с енергоспестяващо, като 2-ри етап от проекта на община Казанлък за града, Крън, Розово и Шипка. 

✔️Изграждане на велоалея, свързваща с.Овощник със съществуващата алея от гр. Казанлък. Изготвяне на проект, съвместно с фирмите „Кингс Валей” и Летище – Кълвача, тъй като и те имат отношение към развитието на инфраструктурата в района; 

✔️Решаване на проблема със сметището южно от селото, заедно с институциите от община Казанлък.

✔️Решение на проблема с отводнителния канал северно от селото. Състояние към момента: Обрасъл в храсти и треви, на места – и запушен с изхвърлени отпадъци. Предложение: Да се почисти със специализирани машини. Да се изравни частта към улицата и на местата, където няма дървета по протежето на канала, да се залеси с подходящи такива. 

За разлика от много други кандидати, Дамян Цанев има конкретно решение на всеки проблем. Той не си служи с красиво звучащи фрази, лишени от конкретика и смисъл, а действа практично – знае за проблема, проучил е въпроса и възможните варианти за решаването му, и едва след анализ с експерти, предлага точното решение. 

Това е Дамян Цанев – човек с точна преценка и действие, с над над 10-годишен управленски опит в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. На 37 години, семеен с две деца. 

За него – Дамян Цанев, кандидат за кмет на с.Овощник, за листата на ГЕРБ за общински съветници и кмет на Община Казанлък, можете да гласувате с № 7️⃣ в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram