Градът на липите танцува с Памбос Агапиу

Латино гуруто подготвя завладяваща латино фиеста в центъра на Стара Загора

 

Огненият латино танцьор Памбос Агапиу готви вълнуваща лятна салса фиеста за жителите и гостите на града на липите. Чаровният повелител на салсата и танцьорите от Los Pambos ще подарят на Стара Загора завладяващо шоу на открито, неповторимо настроение и забава. Танцовата фиеста ще се състои на 27 юни, събота, на специално изградена сцена в пространството пред сградата на общината. Събитието е под патронажа на кмета на града г-н Живко Тодоров и със специалната подкрепа на Община Стара Загора.

 

Няколко дни след началото на астрономическото лято кипърецът Памбос Агапиу ще поднесе на старазагорци три часа завладяваща програма, безгрижие и емоционален заряд. Точно в 18.00 часа на 27 юни вечено усмихнатият танцьор ще се качи на сцената за открит урок по салса.

 

Програмата на събитието Лятна салса фиеста с Памбос включва:

17.00-18.00 – DJ музика

18.00-19.00  – Открит урок с Памбос по салса, меренге, бачата

19.00-20.00 – Шоу програма с Los Pambos

20.00-21.00 – Социални танци

 

Идеята на инициативта е да се популяриза танцът като форма на движение и активен живот, допринасящи за физическото, духовно и емоционално здраве и усъвършенстване на подрастващите.

 

През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. През февруари школата на забавния хореограф  за пета поредна година беше домакин Национален Салса Конгрес в хотел „Верея” в Стара Загора и събра на едно място повече от 1000 танцьори от различни градове на България и Европа. Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален Салса Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram