Гинка Щерева: Ще продължим съвместната инициатива с Адвокатска колегия, Стара Загора в полза на казанлъчани

Въпроси, свързани предимно с вещното право и наследствеността  са поставяли казанлъчани на днешните безплатни консултации с юристи, организирани от обществения посредник на общината Гинка Щерева. Тя бе инициатор и организатор на Деня на отворените врати съвместно със Съвета на Адвокатска колегия, Стара Загора, в рамките на кампанията на Колегията по повод Деня на Българската конституция 16 април 2015г.

Приемната на омбудсмана Щерева бе посетена от повече от петнадесет граждани, възползвали се от възможността да се консултират с прависти напълно безвъзмездно. Адвокатите Красимира Горунска, Моника Динева, Надя Минчева, Гергана Атанасова и Недялка Глушкова, членове на Адвокатска колегия Стара Загора от 09:00ч. до 15:00ч. в приемната на обществения посредник днес посрещаха въпросите на хората и отговаряха.

Щерева посочи за Пресс тв, че е удовлетворена от днешната инициатива, която намира за успешна и полезна. След приключване на консултациите Гинка Щерева и Атанас Стоянов, председател на  Съвета на Адвокатска колегия, Стара Загора са се договорили за продължението конкретно на тази съвместна кампания, както и за други подобни в полза на жителите на Казанлък.

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram