ГЕРБ-СДС обявиха листата си в старозагорско. На трето място е казанлъчанин

ГЕРБ – СДС внесе за регистрация в Районната избирателна комисия в Стара Загора листата си с кандидати за народни представители на извънредните парламентарни избори на 9 юни 2024 г. Листата е съставена от 22-ма души от различни общини в областта. Водач е Красимир Вълчев, на второ място е Маноил Манев, на трето – Илиана Жекова. На четвърта позиция е Антон Тонев, след него е Десита Петкова, следвана от Пламен Иванов и д-р Красимир Пейчев.

„На първите пет избираеми места са представители на пет общини. Всички, които се кандидатираме за народни представители, трябва да работим много отговорно“ – заяви Маноил Манев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “ГЕРБ-СДС обявиха листата си в старозагорско. На трето място е казанлъчанин

  1. Считам, че съм информиран гражданин на Казанлък. Но не зная нищо за постигнатите резултати на предлаганата Илиана Жекова. В област Стара Загора аз бих поставил доктор Красимир Пейчев като първи кандидат, но тъй като той не е от групата на ГЕРБ, бих се съгласил да е втори в листата. Не омаловажавам достойнствата на Красимир Вълчев, доказал се като прекрасен министър на образованието, но отдавам и заслуженото на доктор Пейчев, който възроди доверието на пациентите в грижата на държавата за здравето на всеки човек от района.

Comments are closed.