ГЕРБ Казанлък с три кандидатури за евродепутати

Общинска организация на ПП ГЕРБ в Казанлък издигна три кандидатури за депутати в Европейския парламент. Това се случи на конференция на местната партийна организация. Чрез гласуване на всички членове в залата, бяха издигнати и подкрепени кандидатурите на Лиляна Павлова, Томислав Дончев и казанлъчанина Петко Карагитлиев.
Трите кандидатури, ще бъдат изпратени до ИК на ГЕРБ, като предложение за номинации за предизборната евролиста. След предложенията на всички общински организации в страната, ИК на партията ще вземе решение за окончателната предизборна листа.
На местната конференция, освен предстоящите Европейски избори 2014, бяха обсъдени още националната и регионалната партийна политика.
От ръководството на ГЕРБ – Казанлък, заявиха че са готови за предизборната кампания, и както винаги няма да използват „черен пиар“, характерен за местните им политическите опоненти, и отново ще спечелят избирателите на своя страна, с идеи и с качествени кандидати, а не с празни обещания и омаскарена кампания.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram