Георги Кадиев: Много са примерите на безстопанственост в община Казанлък

Фрапиращи прояви на безстопанственост в община Казанлък посочи водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ за Стара Загора Георги Кадиев. Един от  примерите е Индустриалната зона в Казанлък, съществуваща само „на хартия“.

Кадиев и кандидатът за народен представител от Казанлък Пламен Караджов посетиха емблематичния за Балканите Институт на розата. Тук бяха запознати с проблемите пред розопроизводителите, преживяващи критични години и на ръба на оцеляването си. Липсата на адекватна държавна политика в сектора изправя пред поредна криза хората от Долината, преживяващи от бизнеса с рози.

Оставена на произвола и рушаща се, сградата на хижа АБС на връх Бузлуджа онагледява отношение на държавата към собствеността й и потенциала, който не може да бъде развит, заради нежеланието да се инвестира и работи с мисъл за бъдещето, разказа лидерът на местните социалисти Румяна Друмева.

Да съхраним това което имаме, с грижа към хората, приканиха кандидатите за народни представители на среща с актива на партията в подножието на Историческата поляна на връх Бузлуджа, очакваща хиляди симпатизанти само след седмица – на 3 юли за традиционните тържества и събор на БСП. Социалистите ще отбележат 130-годишнината от основаването на партията.

”БЮЛЕТИНА #4

27 МИР- Стара Загора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram