Галина Стоянова, кандидат на ГЕРБ за втори мандат кмет на Казанлък: Градът ни става все по-добро място за живот и реализация

„Казанлък става все по-добро място за живот и реализация. Желанието на жителите беше градът да излезе от сивотата, в която бе попаднал, и това днес е факт“, заяви по време на двудневния спортен празник, организиран от ГЕРБ, кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова.

Тя заедно с председателя на националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, както и депутатът от ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент Ева Паунова посетиха две зони за отдих в Казанлък и разговаряха с граждани. И двете зони за отдих са изградени по ОП „Регионално развитие“ и са финансирани като допълнителен обект към проекта за реконструкция на парк „Розариум“ и лесопарк „Тюлбето“. Едната зона, която Цветан Цветанов, Галина Стоянова и Ева Паунова посетиха, бе на улица „Петко Д. Петков“, а другата – на улица “Бузлуджа“.

Двата терена са превърнати в приятно място за отдих и детска игра. Общата стойност на допълнителните зони по проекта е над 800 хил. лева. Средствата са отпуснати за изграждане на спортна площадка със скейборд рампи, както и стена за катерене, която се намира северно от Младежкия дом в Казанлък, и се очаква до броени дни да бъде завършена.

„През изтеклия програмен период 2009-2014 година, в община Казанлък са инвестирани 109 милиона лева.“, подчерта Цветан Цветанов и допълни:„Сигурен съм, че със стабилното правителство на Бойко Борисов, както и с успешното местно управление в лицето на Галина Стоянова, Община Казанлък ще продължи да се променя динамично“. Цветанов призова всички казанлъчани да се грижат за новите детски и спортни съоръжения, както го правят с домовете си.

„Галина Стоянова и нейният екип са хората,  които показаха как може да се промени Казанлък към по-добро.  Убедих се, че той е град на младите хора. Развивате се с бързи темпове, а  резултатите са видими. Това ни дава Европа – сигурност и развитие“, обърна се към местната управа и жителите на града на розите евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.

 

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, гласувайте за Галина Стоянова за кмет на общината с бюлетина номер 19, за общинските съветници от ГЕРБ с бюлетина номер 19 и за кметовете на населени места от ГЕРБ с бюлетина номер 19!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

DSC_0345DSC_0354DSC_0370DSC_0379DSC_0394DSC_0397DSC_0402DSC_0407DSC_0420DSC_0442DSC_0461DSC_0486DSC_0510DSC_0527DSC_0540DSC_0606DSC_0636

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram